Etiket Sonuçları: etkinlik

Kas

Dengeli Besleniyorum ünitesi eğlenceli bir şekilde işlendi

Kas

Atamızın armağanı Cumhuriyetin 100. Yılı okulumuzda çeşitli gösterilerle kutlandı.

Ara

Okulumuzda rehberlik ve kariyer süreçlerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Ara

Okulumuz öğrencilerine Türkçe öğretmenimiz İrem Tanır Ansari tarafından problem çözme ile ilgili seminer verildi

Ara

Öğretmenlerimiz 22 Ekim Salı günü okul çıkışında öğrencilerimizi ve velilerini evlerinde ziyaret ettiler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü öğretmenlerimizin öncülüğünde  öğrencilerimizin hazırladığı eğlenceli gösterileriilerle kutlandı

Ekm

Ulu Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "En büyük eserim" dediği cumhuriyeti, biz Türk milletine armağan edişinin, 99. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladık. Yaylacık Ortaokulu öğrencilerinin ve öğretmenlerimizin hazırladığı sunum, şiir, dans ve şarkılar ile bu önemli günü andık.

Ekm

Öğretmenlerimiz Peygamberimizin doğumunun 1450. Yılı münasebetiyle öğrencilerimize ikramlarda bulundular

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılına hazırlık kapsamında okulumuz öğretmenlerimiz tarafından boyandı.

Yaylacık Ortaokulu Bahçesi öğrencilerimizin toprakla buluşturduğu tohumlarla renklendi

Öğrencilermize Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde camiinin böülümleri tanıtıldı

Ritim çalışması ile tanışan öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirdiler

Jandarma ekipleri öğrencilerimize trafik eğitimi verdi

Okulumuzda düzenlediğimiz Geleneksel Fidan Dikimi Etkinliği tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile bu sene de gerçekleştirildi.

8. Sınıf öğrencilerimize LGS çalışma kitapları dağıtıldı

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı

Bilgi yarışmasında birinci olan kobralar grubu için ödül töreni yapıldı

Geleneksel Türk tiyatrosunun önemli bir parçası olan "Hacivat ve Karagöz" oyununun 2. si öğrencilerimizin de katılımı ile gerçekleştirildi.

Tüm öğrencilerimizin katılımı ile  düzenlediğimiz bilgi yarışmasında eğlenceli anlar yaşandı.

Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Hasan Yıldız öncülüğünde koro çalışması yapıldı.

Okulumuz öğretmenleri tarafından öğrencilermize ergenlik dönemi ile ilgili seminer verildi.

İngilizce öğretmenimiz Yasin Çimen "Kelimeleri eğlenerek tekrarlıyorum" etkinliği ile öğrencileri hem eğlendirdi hem de onların İngilizce kelime haznelerini genişletti.

Okulumuz 7A sınıfı öğrencilerine LGS süreci hakkında bilgi verildi.

Şbt

Sınav Stresini Yenme kapsamında 8.sınıf öğrencilerine yönelik bilgilendirme sunumu yapıldı.

Şbt

Okulumuzda yapılan bilgi yarışmasında renkli görüntüler yaşandı

Şbt

Okulumuz 5/A sınıfı ile yapmış olduğumuz drama etkinliğinde öğrencilerimizde grup dinamiği oluşturma, birlikte üretme, empati geliştirme, dikkat artırma gibi olumlu davranışlar geliştirmeyi amaçladık.

Şbt

Menemen yapma sürecini İngilizce olarak öğrendik

Şbt

Bir hediye bir tebessüm :)