T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / HORASAN - Yaylacık Ortaokulu

Yaylacık Ortaokulu

Telefon
05446577200 Okul Müdürü
Belgegeçer
00000000000000
WEB
https://yaylackortaokulu.meb.k12.tr
Adres
YAYLACIK MAH. YAYLACIK KÜME EVLERİ YAYLACIK ORTAOKULU BLOK NO 69 HORASAN / ERZURUM
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin; bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
Öğretmen :8
Öğrenci :35
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler
08.30-14.30
Isınma
Soba
Bağlantı
Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil
İngilizce
Lojman
1 - Onarım gerektiriyor.
Ulaşım
Ulaşım özel araçlar, taksi ve sabah köylerden gidip akşam köylere dönen köy minibüsleri ile sağlanmaktadır. Köy yolunun yaklaşık 20 kmlik kısmını Erzurum-Ağrı yolu oluşturmaktadır. Geri kalan 3 kmlik mesafe köy yolu olup bu yol da soğuk asfalt ile kaplıdır.
Servis Bilgisi
Okulumuza dört farklı köyden öğrenci servisi gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Köy
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
23 km.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır