Öğrencilermize Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde camiinin böülümleri tanıtıldı

Ritim çalışması ile tanışan öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirdiler

Jandarma ekipleri öğrencilerimize trafik eğitimi verdi

Okulumuzda düzenlediğimiz Geleneksel Fidan Dikimi Etkinliği tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile bu sene de gerçekleştirildi.

8. Sınıf öğrencilerimize LGS çalışma kitapları dağıtıldı

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı

Bilgi yarışmasında birinci olan kobralar grubu için ödül töreni yapıldı

Geleneksel Türk tiyatrosunun önemli bir parçası olan "Hacivat ve Karagöz" oyununun 2. si öğrencilerimizin de katılımı ile gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz Survivor 2 yarışması ile birbirleri ile rekabet edip eğlenceli vakit geçirdiler

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi"ni Anma ve Şehitler Günü  programı yapıldı

Tüm öğrencilerimizin katılımı ile  düzenlediğimiz bilgi yarışmasında eğlenceli anlar yaşandı.

Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Hasan Yıldız öncülüğünde koro çalışması yapıldı.

Okulumuz öğretmenleri tarafından öğrencilermize ergenlik dönemi ile ilgili seminer verildi.

İngilizce öğretmenimiz Yasin Çimen "Kelimeleri eğlenerek tekrarlıyorum" etkinliği ile öğrencileri hem eğlendirdi hem de onların İngilizce kelime haznelerini genişletti.

Okulumuz 7A sınıfı öğrencilerine LGS süreci hakkında bilgi verildi.