Yaylacık Ortaokulunda çeşitli görseller model alınarak sulu boya, pastel ve siyah-beyaz boyama teknikleriyle resim çalışmaları yapıldı.

Atatürk'ün bizlere armağanı, milli egemenliğimizin ve çocuklarımızın bayramı 23 Nisan coşkuyla kutlandı.

Yaylacık İlkokulunda "Kadir Gecesi" Heyecanı Yaşandı.

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında zengin kelime hazinemizi keşfetmeye yönelik etkinliklere mart ayında da devam edildi.

Okulumuz öğrencileri, Türklerin anavatanında ortaya çıkarak tüm dünyaya buradan yayılan halı dokuma sanatını icra etti.

2021 Yılından Bu Yana Düzenlenmeye Başlanan Bilgi Yarışmasının İkincisi Düzenlendi, Kazananlar Okul Müdürlüğümüzce Ödüllendirildi.

Yaylacık Ortaokulunda "Yeşilay Haftası" Kutlandı.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Kapsamında şubat ayı boyunca "Anlat Bakalım, Drama ile Atasözü/Deyim Anlatma ve Atasözü/Deyim Resimleme" etkinlikleri yapıldı.

Şbt

"Yere düştüğünde değil, vazgeçtiğinde kaybedersin."

Ock

Yaylacık Ortaokulunda "Dilimizin Zenginlikleri" Projesi Kapsamındaki Hatırlatmaca ve Anlamını Bul Etkinlikleri Yapıldı.

Ock

8. Sınıflarda Fiziksel ve Kimyasal Değişim Konusuna Farklı Bir Giriş Yapıldı.

Ock

Öğrencilerimizin  bilişsel ve zihinsel gelişimleriyle ilgili çeşitli becerilerini geliştirmek amacıyla zeka oyunları etkinliği düzenlendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı

Dengeli Besleniyorum ünitesi eğlenceli bir şekilde işlendi

Öğrencilerimiz robotik kodlama ile tanışıyor